1
€ 9,99

In Plopsa Coo in de Belgische Ardennen ga je met het hele gezin op avontuur in de vrije natuur! Een fantastisch gezinsuitje...

1
-52%
€ 9,99
€ 20,50

Alkmaar: Maak de gehele dag gebruik van alle sauna’s en baden in een ontspannen omgeving en trakteer jezelf op...

1
-12%
€ 23,-
€ 26,-

Toegangsticket Boudewijn Seapark Brugge

1
-81%
€ 3,95
€ 19,95

Toegangsticket Zips&Ropes

1
-67%
€ 19,99
€ 59,-

Utrecht: Onder leiding van een professionele sommelier proef je 8 verschillende wijnen en knabbel je ondertussen van...

1
-32%
€ 11,50
€ 16,75

Den Haag: Toegangsticket SEA LIFE Scheveningen

1
-24%
€ 22,50
€ 29,50

Eindhoven: Bij ijskarten rijd je in een speciale kart, waarbij je in de bochten moet zorgen dat je op het gladde ijs...

1
-36%
€ 12,99
€ 19,99

Buitengewoon veel binnenpret: Plopsa Indoor Hasselt met binnen- én buitenattracties Weer of geen weer, het ideaal da...

1
-36%
€ 12,99
€ 19,99

Meer dan 25 magische themattracties bij Plopsa Indoor Coevorden. Zowel binnen- als buitenattracties! Het mooiste indoorpret...

Leuke dingen doen met Daguitjes & Groepsactiviteiten

Goedkope daguitjes met hoge kortingen

Zit jij op een zondagmiddag thuis maar wil je eigenlijk leuke dingen doen? Ga er dan even op uit vandaag! Kijk in ons daguitjes overzicht en bekijk over er leuke daguitjes bij zitten. Je kan bijvoorbeeld naar een pretpark gaan of het iets rustiger aan doen en een museum bezoeken. Eén ding wat zeker is, een dagje weg met korting is altijd lekker. Even iets anders aan je hoofd dan je werk. Jouw voordeel is dat het hele goedkope groepsuitjes zijn! Als je dus groepsactiviteiten zoekt in Nederland ben je hier dus op de goede plek. Kortom ga erop uit!

Groepuitjes

Heb jij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? In het daguitjes overzicht vind je verscheidene leuke groepsuitjes. Je kan bijvoorbeeld gaan paintballen zodat je je baas of collega's kan beschieten of je laat de (on)gelukkige die gaat trouwen rondrennen in een konijnenpak. Ook voor teambuilding zijn er genoeg activiteiten zoals een bootcamp. Teambuilding tijdens een afdelingsuitje kan nooit kwaad.

Familieuitjes

Een familieuitje is snel geregeld. Boek een helikoptervlucht of ga met z'n allen naar de bioscoop. Voor de familie zijn er vele uitjes, als je leuke dingen wil doen met de familie denk je al snel aan een attractiepark of dierentuin. Attractieparken als Avonturenpark Hellendoorn, Familiepark Kalkar of Walibi! Familieparken zijn uitstekend geschikt voor uitjes met kinderen. Gelukkig zijn er altijd wel geschikte familieuitjes te vinden.

Uit in Nederland

Of je nu uit gaat in Brabant of in Utrecht, er is bijna geen verschil. Je kan in elke hoek van Nederland een geschikt uitje vinden om heen te gaan.

Wij bieden een overzicht van de beste Daguitjes aanbiedingen. Deals met een gemiddelde korting van 52%. De aanbiedingen hebben een prijs van rond de € 101,-. Vele koopjes dus!

Dagaanbiedingen-overzicht.nl maakt gebruikt van cookies:   Meer informatie