Penke'sAanbiedingen

Persoonlijke nieuwsbrief Registreer je nu
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

  Je zoekt in de subcategorie "Cruises".

Persoonlijke nieuwsbrief Meld je direct aan
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

Cruise Aanbiedingen. Zoek bij 233 aanbieders tegelijk.

Altijd al de wereld willen ontdekken op een groot cruiseschip? Wat dacht je van prachtige tropische eilanden in het Caribisch gebied. Bekijk grote wereldsteden in het Middellandse zeegebied. En als je echt tijd over hebt kun je zelfs een 121 dagen lange cruise maken die je de hele wereld laat zien! Een cruise hoeft ook niet duur te zijn. Wij hebben voor jou goedkope cruises verzameld. Zodat jij altijd de beste cruise aanbieding kunt vinden afgestemd op jouw budget.

Laat je verrassen met de leukste cruisereizen

Wil je een keer wat anders dan een standaard vliegreis? Laat je eens verrassen met prachtige cruisereizen. Denk hierbij niet alleen aan imposante schepen die je langs de Cariben vaart maar ook aan luxe riviercruises. Zo kun je prachtige cruisereizen maken over de Rijn en de Moezel. Of wat dacht je van luxe cruisereizen naar Nieuw Zeeland, Australië en Singapore? Wil je echt maandenlang genieten en alle plekjes van de wereld bekijken kun je zelfs een heuse wereld cruise boeken.  Deze wereld cruise brengt je in 121 dagen de hele wereld rond!

Vrijwel alle locaties zijn per cruise te bereiken. Op vaste plaatsen kun je zelfs het cruiseschip even verlaten om prachtige steden te bekijken. Of wat dacht je van een heuse snorkel ervaring tussen de mooiste koraalriffen. De mooiste plekken ter wereld kun je vanuit een cruiseschip op een unieke manier bekijken. En deze cruises hoeven absoluut niet duur te zijn. 

Bekijk de beste cruise aanbiedingen

Afhankelijk van de locatie ben je slechts een paar honderd euro kwijt. Wacht daarom niet te lang met boeken. Cruises hebben een vaste vertrekdatum en vol is vol. Je kunt ook een rondreis combineren met een cruise. Zo verblijf je in verschillende hotels en gedeeltelijk op een cruiseschip. Heb je geen zin om de hele vakantie aan een cruiseschip vast te zitten is dat een prima optie.

Boek direct een cruise vakantie

Wacht niet langer en reserveer direct de leukste cruise vakantie. Een keer wat anders dan een standaard hotel of appartement. Ervaar de meest exotische locaties vanaf een luxe cruiseschip die van alle gemakken zijn voorzien. Je hebt niet eens door dat je op een schip vaart!

Alle cruises in bovenstaand overzicht worden aangeboden door verschillende bekende reisorganisaties. Zo ben je altijd verzekerd van een goed geregelde reis. Er is vrijwel geen locatie waar je niet met een cruise in de buurt kunt komen. Van Kaapstad tot Canada en van Canada tot Australië. Geniet van de prachtige uitzichten zoals je deze nog nooit hebt gezien!

Heb je nog geen ervaring met een cruise? Hier alvast een paar tips:

 • Kom op tijd

   

Bij grotere cruises kun je vaak al ruim voor vertrek inchecken. Kom dus op tijd en voorkom lange wachtrijen.

 • Neem belangrijke spullen mee in je handbagage

   

Na het inchecken zullen je koffers naar je hut worden gebracht. Hierdoor kun je dus tijdelijk niet bij je spullen komen. Zorg ervoor dat je alle belangrijke zaken (eten, drinken, geld, tickets, etc) meeneemt in je handbagage.

 • Neem voldoende kleding mee

   

Ook al ga je midden in de zomer de oceanen op, het kan behoorlijk fris worden. Zorg er dus voor dat je altijd iets warms meeneemt. Indien je vaart richting tropische oorden kan het ook behoorlijk heet worden op het dek. Zorg dus voor voldoende zonnebrand en bescherm je huid goed.

 • Laders en elektronica

   

Let er op dat sommige buitenlandse rederijen andere soorten stopcontacten gebruiken. Wil je dus niet zonder stroom komen te zitten voor je mobiel of camera kijk dan goed welke stekkers je nodig hebt.

 • Verschillende type hutten

   

De hut waarin je verblijft kan per cruise sterk verschillen. Soms heb je geen raampje met uitzicht. Ook kan het er pikkedonker zijn. Neem dus altijd een extra  (nacht)lampje mee. Sommige hutten kunnen gehorig zijn, hou daar rekening mee. Een handige tip is het meenemen van ducttape. Een cruiseschip blijft een schip wat continu in beweging blijft. Sommige losse onderdelen in de kamer kunnen gaan rammelen (denk aan deuren).

 • Extra kosten

   

Hou er rekening mee dat voor verschillende activiteiten extra kosten berekend kunnen worden. Denk hierbij aan een spa of fitnessruimte op het schip. Wees er ook bewust van dat alle zaken die niet op het schip plaatsvinden (zoals uitstapjes in steden of andere activiteiten) niet bij de prijs inzitten. Kijk dus niet alleen naar de kosten van de reis. Valt de reis net binnen je budget dan is het verstandig om een goedkopere reis te boeken. Uiteraard kun je alles op het schip blijven doen zonder iets te kopen. Maar er komt altijd wel iets leuks of lekkers voorbij (denk aan souvenirs en eten/drinken aan land).

 • Let goed op bij de Safety Drill

   

Een veiligheidsinstructie is op elk schip verplicht. Let dus goed en sla deze safety drill absoluut niet over. Het kan zelfs voorkomen dat je van het schip wordt gezet als je niet bij de safety drill aanwezig bent.

Cruises Aanbiedingen per land:

Dagaanbiedingen-overzicht.nl gebruikt cookies:   Meer informatie