Ontvang alléén aanbiedingen die JIJ wil in je mailbox!Ontvang jij ook aanbiedingen in je mailbox waar je eigenlijk niet naar op zoek bent? Nieuwsbrieven bevatten vaak standaard aanbiedingen en zijn onpersoonlijk. Daarnaast kun je ook nooit kiezen wanneer JIJ de aanbiedingen wilt ontvangen.

Zou het niet makkelijk zijn dat JIJ kunt bepalen welke aanbiedingen je wilt ontvangen? En op jouw gekozen dag en tijdstip in je mailbox belanden? Specifieke aanbiedingen afgestemd op JOUW interesses.  

Dagaanbiedingen-overzicht.nl biedt jou de mogelijkheid om je eigen persoonlijke nieuwsbrief samen te stellen. Je bepaalt niet alleen welke aanbiedingen je wilt ontvangen maar ook op welke dag en tijdstip.

Wil je graag alleen vakantie en daguitjes aanbiedingen ontvangen? Of heb je liever elektronica en gadgets aanbiedingen in je mailbox? Met de persoonlijke nieuwsbrief van Dagaanbiedingen-overzicht.nl kies JIJ welke aanbiedingen je wilt ontvangen.

Ook is het mogelijk om op basis van je locatie alle aanbiedingen in de buurt te vinden. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete restaurant of snackbar in de buurt. Zo ontvang je alleen aanbiedingen die voor JOU relevant zijn.

Je kunt zoveel persoonlijke nieuwsbrieven aanmaken als je wilt. Dagaanbiedingen-overzicht.nl heeft vele categorieën samengesteld waar je uit kunt kiezen. Zo kun je heel specifiek een persoonlijke nieuwsbrief aanmaken.

Persoonlijke nieuwsbrief


Voordelen voor jou

  • Geen spam meer. Ontvang alléén aanbiedingen die JIJ wilt.
  • Bespaar geld. Koop aanbiedingen met hoge korting.
  • Deze dienst blijft voor jou altijd gratis.
  • Zat van? Je kan je aanmelding ten alle tijden pauzeren of opzeggen.


Schrijf je direct in: ontvang alléén aanbiedingen die JIJ wil!

1  Meld je aan en bevestig je e-mailadres.
2  Maak een nieuwe nieuwsbrief op basis van jouw voorkeuren.
3  Ontvang - op jouw gekozen dagen/tijdstip - de deals die jij wil!

Dagaanbiedingen-overzicht.nl gebruikt cookies:   Meer informatie