Penke'sAanbiedingen

Persoonlijke nieuwsbrief Registreer je nu
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

Algemene voorwaarden

Dagaanbiedingen-Overzicht.NL is een dienstverlening van HJ Webdevelopment (Kamer van Koophandel: 58832009). Door gebruik te maken van deze dienstverlening gaat u akkoord met de geldende voorwaarden. Deze staan hieronder geformuleerd. De algemene voorwaarden kunnen onderhevig zijn aan tussentijdse veranderingen. De laatste wijziging in de algemene voorwaarden was op 23 juni 2016.

Dagaanbiedingen & Deals kopen

Wij tonen slechts een overzicht van dagaanbiedingen, wij verkopen zelf geen dagaanbiedingen. Heeft u dus een vraag en/of opmerking over een bestelling, neem dan contact op met de betreffende aanbieder.

Prijzen & Beschikbaarheid

Wij ontvangen continue de laatste prijs- en beschikbaarheidsinformatie van onze aanbieders. Het kan voorkomen dat de data niet klopt. Raadpleeg daarom voor de juiste en up-to-date prijs- en beschikbaarheidsinformatie van een dagaanbieding/deal altijd de website van de aanbieder.

Functioneren van Dagaanbiedingen-Overzicht.NL

HJ Webdevelopment is iedere dag bezig om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Echter kunnen wij geen garantie geven dat alles optimaal werkt. Zo kunnen er externe problemen voordoen waar wij niet direct invloed op hebben. We behouden ons dan ook het recht deze dienst te allen tijde stop te zetten of te veranderen, wanneer wij aanhoudende externe problemen ondervinden.

Risico & aansprakelijkheid

HJ Webdevelopment is niet aansprakelijk voor schade, uit welke oorzaak dan ook ontstaan aan zaken of personen veroorzaakt door of in verband met het gebruiken van onze diensten. Het gebruik maken van onze diensten is volledig op eigen risico.

Persoonlijke nieuwsbrief Meld je direct aan
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

Algemene voorwaarden

Dagaanbiedingen-overzicht.nl gebruikt cookies:   Meer informatie