Penke'sAanbiedingen

Persoonlijke nieuwsbrief Registreer je nu
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

  Je zoekt in de subcategorie "Dierentuin".
   Populaire plaatsen: • Veldhoven (3)

Persoonlijke nieuwsbrief Meld je direct aan
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

Dierentuin Aanbiedingen [op=op, update: 15min.]

Voor wie een dagje weg wil zijn er in Nederland, België en direct over de Duitse grens veel mogelijkheden. Bezoek een museum, een fraaie stad, ga lekker uitgebreid lunchen ga naar het pretpark of bezoek een dierentuin met korting! Zeker als je kinderen hebt die mee gaan dan is een themapark erg leuk. Ben je echter al wat ouder dan ontbreekt vaak deat educatievere, serieuzere component wanneer je naar zo’n ‘kermis’ gaat. En het moet toch zeker een leuk dagje uit voor iedereen worden? Wat dat betreft vormen dierentuinen een fraaie middenweg om in de behoefte van het dagje uit van het hele gezin te voorzien. Daar kijk je je ogen uit en je leert er vaak ook nog eens iets van, ook als volwassene. Op deze pagina vindt je een overzicht van alle aanbiedingen van alle dierenparken.

Verschillende dierentuin aanbiedingen

Er zijn zeer veel verschillende dierentuinen waar je verschillende dieren kunt bekijken. De sfeer en het aanbod verschillen volledig en daarmee ook de wijze waarop jij (en je gezin) het dagje uit ervaart. 

Denk hierbij:

  • Onderwaterwereld;
  • Safari's
  • Vogelparken;
  • Vlindertuinen en reptielen zoo’s.
  • Attractieparken 

Elk van deze parken staat garant voor een totaal andere ‘dagje-uit-ervaring’. Veel aanbiedingen zijn voor een bepaalde tijd geldig.

Deals voor aquaria en dolfinaria

Een aquarium leent zich bij uitstek voor een dagje uit wanneer de weersomstandigheden wat minder fraai zijn. Alle goedkope aquariums zijn immers overwegend overdekt. Door de tropische sfeer van veel onderwaterwerelden waan je je echter al gauw op een exotische bestemming. Boek bijvoorbeeld een goedkoop bezoek aan Sea Life in Scheveningen.

Vanwege hun opzet met onder andere grote waterbassins, zijn dolfinaria voornamelijk in de buitenlucht gelegen. Vaak zijn er wel overdekte tribunes. In Nederland beschikken we over een groot Dolfinarium in Harderwijk. De beste aanbiedingen voor een bezoek boek je hier. Je kunt ook een all-inclusive arrangement met het oog op de lente-, de zomerperiode en het najaar boeken. Dan is de toegang tot de waterattractie Waterpret, een speeltuin waar zowel kleine als grote waterratten zich als een vis in het water voelen, namelijk inbegrepen bij de toegangsprijs tot dit dolfinarium. Boek de beste aanbiedingen voor dolfinarium Harderwijk direct!

Beekse Bergen

Leeuwen vind je in de meeste dierentuinen. Het mooiste is echter wanneer je ze kunt waarnemen in hun natuurlijke, ruime habitat. Boek je een kortingsticket naar de Beekse Bergen dan kun je daar op auto of bus safari en sta je ineens daadwerkelijk oog in oog met een leeuw. ‘Hou het autoraampje maar goed gesloten, dan is het veilig!’. Ook andere dieren uit het steppelandschap zoals giraffen, zebra’s en luipaarden lopen hier trouwens direct voor je voertuig langs. Nergens anders krijg je zo’n reëel beeld van hoe deze dieren daadwerkelijk in Afrika leven. Een dat voor zo’n gunstige toegangsdeal.

Met korting naar een vogelpark

Vogelparken zijn veelal netjes aangelegde parken waar je heerlijk kunt verblijven. Sommige vogels worden gehouden in kooien en volières. Er zijn echter ook vogelparken waar je als bezoeker toegang hebt tot grote binnenruimtes of gebieden die zijn afgezet met netten zodat de vogels de ruimte hebben maar toch niet kunnen ontsnappen. Daar begeef je je letterlijk in het vogelrijk. Pas op voor vogelpoep op je hoofd! De toegangsprijs tot vogelparken is in zijn algemeenheid gunstig. 

Bij het vogelrijk denken we al gauw aan relatief schuwe dieren die moeilijk zonder verrekijker te spotten zijn. Te weinig actie? In de meeste vogelparken zijn ook roofvogels zoals gieren en zeearenden te vinden. Sommigen hebben een spanwijdte van meer dan 2,5 meter. Bij jouw kortingsdeal voor toegang tot een volgelpark naar keuze, is dikwijls ook een life-show van een valkenier inbegrepen. Zeer indrukwekkend wat die zijn arend allemaal voor kunstjes kan laten doen.

Koude voeten? Bezoek een vlindertuin of reptielen zoo

Heb je vandaag wat minder zin in de actie van allerlei roofdieren, is het winter en heb je het koud? Er zijn vlindertuinen waar het lekker rustig is en je je jas direct kunt uittrekken. Vlindertuinen in de buitenlucht zijn in de winter gesloten. Maar er zijn ook overdekte kassen vol met tropische vegetatie waar de luchtvochtigheid hoog is en de temperatuur nooit beneden de 30 graden komt. Dergelijke parken zijn het hele jaar door het domein van tropische vlinders, felgekleurde vogels en kleine reptielen. Een bezoek aan zo’n vlindertuin en / of reptielen zoo brengt je direct in een ander klimaat. Kies je voor een aanbieding voor zo’n dagje uit? Neem dan maar een zakdoek mee om af en toe je voorhoofd te kunnen deppen. Het wordt immers zweten. Maar geniet wel van de bijzondere dieren die hier leven. Je kortingsticket boek je heel eenvoudig op deze pagina.

Aanbiedingen voor alle soorten dierentuinen

Dierentuinen zijn er dus in alle soorten en maten. Sommigen zijn zo groot dat je ze, inclusief alle aanverwante faciliteiten zoals speeltuinen en waterparken, gewoonweg niet binnen één dag kunt bezichtigen. Wil je een goedkoop uitje voor één dag inclusief vervoer? Grijp dan je kans op een deal voor een goedkope combinatie van trein- en toegangsticket naar een van je favoriete parken. Maar ook als je alleen een middagje weg wilt gaan dan zijn er dierenparken die zich daartoe lenen.

Laat op deze website dagaanbiedingen-overzicht.nl je locatie weten en je ziet in één oogopslag waar bij jou in de buurt de beste aanbiedingen te vinden zijn. En wil je dan toch een keer een ander uitje beleven, kies dan uit een van de vele kortingsacties die je hier kunt vinden op het gebied van wateractiviteiten, wellness en sauna, concert en theater en nog veel meer.

Veel plezier bij je komende dierentuin bezoek!

Dierentuin Aanbiedingen per plaats:

Dagaanbiedingen-overzicht.nl gebruikt cookies:   Meer informatie