Penke'sAanbiedingen

Persoonlijke nieuwsbrief Registreer je nu
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

  Je zoekt in de subcategorie "High tea & wine".
   Populaire plaatsen: • Den Haag (10)Rotterdam (7)Utrecht (6)Haarlem (4)Tilburg (3)Breda (3)Eindhoven (3)Valkenburg (3)Leiden (3)

Persoonlijke nieuwsbrief Meld je direct aan
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

High Tea & Wine Aanbiedingen [op=op, update: 15min.]

High Tea Aanbiedingen

Niks is zo leuk om een gezellige high-tea-middag of -avond te beleven samen met goede vriendinnen. Tijdens een gezellig uitje in een restaurant op een leuke locatie is er genoeg tijd om bij te praten. En ondertussen worden jij en je tafelgenoten ook nog eens verwend met uiteenlopende hapjes en drankjes. Afgezien van ruimte voor thee, zijn er ook hartige, zoete en gezonde versnaperingen om van te smullen. Al die verschillende smaken en voedselstructuren en -texturen maken dit tot een veelzijdige maar goedkope restaurant belevenis. Door alle korting die je via deze website krijgt, wordt dat gezellige uitje ineens ook nog eens een heel stuk goedkoper. Fijn toch! 

Waar komt High Tea vandaan?

Nergens wonen zoveel theeleuten als in Groot Brittannië. En de High Tea komt daar dan ook oorspronkelijk vandaan. Vele jaren geleden was het een gebruik om in Engeland rond 18:00 in de vroege avond een relatief eenvoudige maaltijd te nuttigen samen met een kopje thee. Daaronder verstonden de Engelsen destijds ‘High Tea’. Feitelijk was dit dus gewoon het diner oftewel avondeten.

De Engelse term ‘afternoon tea’ daarentegen staat voor een lichte maaltijd ergens aan het einde van de middag bestaande uit diverse hapjes in combinatie met theedrinken. Dit voldoet feitelijk veel meer aan wat de meeste mensen in Nederland vandaag de dag onder High Tea verstaan. Het begrip is in de loop der tijd en onder internationale invloeden dan ook een eigen leven gaan leiden. Er is plek voor van grofweg het middaguur, waarbij deze feitelijk als lunch wordt beschouwd, tot in de avond. De veelzijdigheid van het drank- en spijsaanbod is echter in alle versies zeer groot. Op deze website vind je aanbiedingen met fikse kortingen gedurende verschillende momenten op de dag.

Lekker zoet

Maak plaats voor een lekker zoet gebakje of hapje is er in de gemiddelde buik altijd. Een voorbeeld van wat je bij een sweet-High-Tea kortingsarrangement kunt verwachten: Geniet samen met jouw vriendinnen van maar liefst 4 smaken English first tea die gecombineerd worden met het proeven van zoete hapjes zoals slagroomsoesjes voorzien van roze fondant en belegd met suikerhartjes. Neem ook eens een hap uit een zomerkoninkje. Dat is heerlijk spijsgebak belegd met verse aardbeien. En een mini pecan brownie mag natuurlijk niet ontbreken op een dergelijke zoete etagère. 

High Tea inclusief belevenis

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om eerst gratis fruit te gaan plukken nabij de locatie waar jij en je vriendinnen de High Tea zullen nuttigen? Dat fruit wordt vervolgens speciaal door de keuken van het restaurant verwerkt in diverse producten zoals sandwiches, muffins en brownies. Het flesje verse appelsap dat jij aan je lippen zet is geperst uit de appeltjes die jij zojuist zelf uit de boomgaard hebt geplukt. Heerlijk toch! 

Afhalen

Verwen jezelf thuis en grijp je kans op een kortingsaanbieding voor een afhaal High Tea bestaande uit verschillende zoete en hartige hapjes. Dat betekent goedkoop genieten van zowel pikant als zoet gevulde wraps, van muffins en van heerlijke brownies voor bij jouw kopje thee. Ben je veganistisch of heb je specifieke (di)eetwensen of allergieën, vermeld dat dan nadrukkelijk bij je reservering. Dan wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. Bij sommige deals krijg je een gratis cadeau voucher zodat je ook nog eens lekker kunt gaan shoppen in een winkelstad van jouw keuze.

High beer and wine met korting

Voor wie geen typische theeliefhebber is, zijn er toch mogelijkheden. Wat dacht je van een uitgebreide high beer of high wine? De etagère is dan bijvoorbeeld voorzien van hartige hapjes zoals kazen, worstjes, kleine tapas en olijven. Daarbij krijg je de kans om verschillende soorten speciaalbier te proeven of, wanneer je meer een wijnliefhebber bent, verschillende soorten wijn. Een dergelijke high beer and wine zorgt voor een geschikte uitgaansgelegenheid van een gemengd gezelschap bestaande uit zowel heren als dames. Heel leuk om te plannen richting het einde van de middag. Boek hier jouw ideale aanbieding met geweldige korting. 

De beste High Tea deals bij jou in de buurt

Handig wanneer je je uitstapje dan wel een beetje in de buurt kunt plannen natuurlijk. Op Dagaanbiedingen-overzicht.nl is dat geen enkel probleem want in één oogopslag kun je hier zien welke aanbiedingen en deals beschikbaar zijn in jouw directe omgeving. Bekijk alle goedkope High Tea & Wine Aanbiedingen per plaats en klik gewoon op een van de steden waar jij (in de buurt) woont. 

Alle aanbiedingen in één overzicht

e wordt hier overladen met deals op het gebied van High Tea and wine. Het is ongelooflijk hoeveel restaurants en etablissementen er in Nederland zijn die zulke geweldige aanbiedingen voor je in petto hebben. En High Tea is natuurlijk hét ideale uitje voor dames die een dagje volledig willen ontspannen. Ga je liever ergens anders eten? Ook dan kun je trouwens voor kortingsmogelijkheden terecht op deze website. En ook in de categorieën concert en theater, pretparken en voor een bezoek aan de geweldigste musea moet je voor het vinden van de beste aanbiedingen eerst naar Dagaanbiedingen-overzicht.nl surfen.

High Tea & Wine Aanbiedingen per plaats:

Dagaanbiedingen-overzicht.nl gebruikt cookies:   Meer informatie