Penke'sAanbiedingen

Persoonlijke nieuwsbrief Registreer je nu
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

  Je zoekt in de subcategorie "Workshops & Trainingen".
   Populaire plaatsen: • Amsterdam (6)Eindhoven (6)'s-Hertogenbosch (5)Breda (5)Den Haag (5)Utrecht (4)Tampa, Florida, USA (4)Rotterdam (4)Enschede (4)Soest (3)Maastricht (3)Doetinchem (3)Zwolle (3)

Persoonlijke nieuwsbrief Meld je direct aan
en ontvang alléén deals die JIJ wil!

Workshops & Trainingen Aanbiedingen [op=op, update: 15min.]

Ben je op zoek naar een bijzonder dagje uit? Dan is een goedkope workshop een goed idee! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld voor vrouwen mogelijkheden om sieraden te maken of een yoga les te volgen. Aanbiedingen speciaal voor mannen zijn bijvoorbeeld een bierproeverij of een middagje leren rijden in een sportauto. Er zijn werkelijk honderden opties te verzinnen. Zo is er altijd wel een  aanbieding die het beste aansluit bij jouw wensen. Voor een familiedag, kinderfeestje, vriendendag of een vrijgezellenfeest; alles is mogelijk.

Soorten workshop aanbiedingen: in alle soorten en maten

In de voorbeelden hierboven kun je al zien dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn als het gaat om workshops. Zo zijn er bijvoorbeeld hele creatieve mogelijkheden, maar ook trainingen die meer culinair zijn. Wil je meer sportief bezig zijn? Dan kan dat uiteraard ook. Met verschillende training aanbiedingen ben je ook nog eens voor een gunstige prijs een hele dag of middag bezig. 

Waar moet je op letten ?

Allereerst is het belangrijk dat je weet wat je doelgroep precies wilt doen. Bestaat de groep vooral uit mannen of vrouwen? Zijn het volwassenen of zijn er ook kinderen bij? Kies daarom iets waarvan je denkt dat bijna iedereen het naar zijn zin gaat hebben.

Bekijk bovenaan deze pagina de verschillende aanbiedingen. Hierdoor kun je veel inspiratie opdoen. Daarnaast kun je ook de prijzen vergelijken en kijken wat er binnen je budget past. Met een grotere groep wordt het namelijk al snel een stuk duurder om te bekostigen. Een grote groep kan echter ook in je voordeel werken. De prijzen per persoon zullen daardoor meestal dalen.

Je eigen tas maken

Er is altijd wel een goede reden voor een nieuwe tas. Een tas is namelijk een prachtig accessoire en kan helemaal worden afgestemd op je outfit. En wat is er nou leuker dan om zelf je eigen tas te gaan maken? Dit type workshop is super leuk om bijvoorbeeld samen met je vriendinnen of collega’s te gaan doen. Je gebruikt een basis tas, die je vervolgens naar eigen smaak kan vormgeven. Je kunt zelf de kleuren en materialen kiezen om zo jouw persoonlijke, unieke exemplaar te maken.

Je eigen parfum maken

Een andere creatief idee is om je eigen parfum te gaan maken. Tijdens deze leerzame training, leer je over het herkennen van geuren. Daarna kun je je eigen favoriet kiezen en hiermee je eigen parfum creëren. Uiteraard kun je aan het einde van de dag je zelfgemaakte parfum mee naar huis nemen. 

Helemaal tot rust komen

Tegenwoordig hebben veel mensen met stress te maken. Door werk, sociale activiteiten en het huishouden kan een rust moment er wel eens bij inschieten. Een workshop yoga en mindfulness zijn dan een hele goede optie. Tijdens een middag kom je helemaal tot rust en leer je de basis van deze rustgevende activiteiten. Hierdoor is het een hele leerzame middag en kun je er daarna nog mee aan de gang. Dit is vaak een redelijk goedkope training, aangezien er weinig benodigdheden voor nodig zijn.

Culinaire workshop 

Op culinair gebied zijn er heel veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan leren om speciale taarten te bakken of om bonbons te maken. Natuurlijk kun je ook naar een echte koksschool en kun je met je vrienden of familie een eigen diner voorbereiden.

Bijkomend voordeel is dat je het naderhand ook gezellig samen op kunt eten! Ook is het voor een vriendendag leuk om bijvoorbeeld goed te leren barbecueën of om bier te gaan proeven. Voor kinderen zijn er ook vele mogelijkheden op culinair gebied. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Bakkerijmuseum en mogen de kinderen zelf koekjes bakken. Een super gezellig uitje voor een kinderfeestje bijvoorbeeld.

Workshops & Trainingen Aanbiedingen per plaats:

Dagaanbiedingen-overzicht.nl gebruikt cookies:   Meer informatie